Home, Persoonlijke reisverslagen, Reisdagboek

Brizzy: onze laatste maand

Terwijl wij in het gras zitten met uitzicht op Manly beach, komt het besef steeds meer. Ons avontuur, het maken van een wereldreis zit er bijna op. Geen tussenstop meer, maar echt straks back to reality! Toch zooo blij dat wij Australië nog voor een deel hebben kunnen ontdekken. En wat heb ik de laatste maand nog intenst genoten van het wonen in Brizzy. Had dit alles voor geen goud willen missen, ondanks dat het ook af en toe echt even pittig was.

Work, work, work, work, work
Waarbij ik bijna in het vliegtuig wilde stappen (lees vorige blog waarom), had ik via Marit toch nog een baan gevonden. Dit keer gelukkig niet het serveren van de “amazing spanakopita”, maar gewoon een lekkere cheeseburger of Caesar salad ;)! Elke werkdag was er wel ruimte om een praatje met de gasten te maken en ondertussen kon ik met mijn Colombiaanse collega’s nog wat Spaans oefenen! Arjan had het ook nog erg naar zijn zin en op deze manier konden we toch nog wat sparen. Toch wel blij dat mijn Brizzy avontuur er nog niet op zat.

Zonnen, shoppen, eten & borrelen
Naast dat wij beide werkten, bestond de rest van de week voornamelijk uit zonnen, shoppen, eten en borrelen! Ik moet natuurlijk wel zo bruin mogelijk terug komen. Dit x zal ik niet “de witte” van het duo in het pottie zijn ;). En dan doel ik even op mijn vriendinnen, want van Arjan win ik sowieso niet. Vrijdagmiddag werd standaard de dag voor een borrel met lekkere hapjes, waarbij de mannen regelmatig aanschoven. De zaterdag werd er vaak weer gewerkt, waarbij er na werktijd vaak een stop werd gemaakt bij Southbank voor een duik. De keus in mijn kledingkast werd steeds groter en het wonen en werken in Brizzy begon steeds meer als een thuis te voelen.

Girls Roadtrip Noosa Heads
De laatste week kwam steeds dichterbij en ik wilde nog voor een laatste x naar Noosa. Noosa vond ik toch wel 1 van de mooiste stranden rondom Brisbane. Zo gezegd, zo gedaan en hoppa auto gehuurd en die kant op! Met op de heenweg John Mayer door de speakers, reden wij naar Noosa. Zo konden Pauline en Marit nog even nagenieten van zijn concert ;). Onderweg stopten we spontaan bij een leuk dorpje, waar ze de meest leuke winkeltjes hadden. Ideaal dat wij een auto bij ons hadden.

Daar zaten we dan rond lunchtijd. Ieder een pizzapunt in de hand en uitkijkend over de blauwe zee! Ohhh is dit echt? Yes, it is! Dit was dus 1 van die momentjes die ik nog graag wilde hebben. Hoe heerlijk om zo je dag door te brengen. De rest van de dag lagen we lekker te zonnen, struinden we winkels af en sloten we de dag af met een burger!

De laatste vrijmibo!
En dan was het moment daar, nog een laatste x een bbq en vrijmibo met elkaar. Op het dakterras bij Pauline en Bart met uitzicht over de stad, werd de bbq aangestoken. De wine-playlist van spotify werd afgespeeld op de achtergrond en de laatste herinneringen werden gemaakt. Dan besef je hoe fijn de laatste maand was geweest en dat er mooie vriendschappen zijn gesloten ♡

Please follow and like me:

1 thought on “Brizzy: onze laatste maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *